Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zkrocení zlé ženy

23. 10. 2007

          Zkrocení zlé ženy patří mezi divácky nejoblíbenějším komediím od Williama Shakespeara. O jejím ději se jistě není třeba zmiňovat. Tuto komedii jsme shlédli také s našimi rodiči. Nejvíce snad zaujala scéna, kterou můj otec nazval "pískoviště pro děti", nicméně i on se velmi dobře bavil. Skutečnost byla taková, že na scéně byl skutečně prostor, který vyplňoval písek, nebo něco jako písek.

           Tereza Helšusová, která ztvárnila hádavou Kateřinu a Luděk Randár, který ztvárnil jejího krotitele, šlechtice z Verony Petruchia se dokonale na scéně doplňovali.
Obrazek
           Bohužel toto představení se již nehraje.Stihly jsme představení o vánocích (nevím zda to bylo 25. nebo 26. prosince 2006). Rodiče byli usazeni v 5-té řadě sedadla 14-17, my jsme se rozhodli jít výš kolem 14 řady. Bohužel je to jediné představení z kterého mi nezůstali lístky.

Premiéra 25.února 2006 v Městském divadle Zlín.


http://zlin.cz/upload/0/01ba2244_b_1_1123_zkroceni_zle_zeny_b.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

shlédla jsem o Vánocích

(Deshalb, 28. 10. 2007 11:48)

Představení tohoto klasického díla W.Sh. jsem už viděla několikrát.Ale toto v podání herců zlínskeho divadla bylo něco, počínaje scénou, dialogy...Bylo to první představení,které jsem v tomto divadle shlédla a ještě teď v duchu tleskám